През последните няколко месеца JustBook се утвърди като най-новата и най-бързо разрастваща се платформа за резервации с над 100 заведения от цялата страна. Заедно с JustBook може да избирате от най-горещите заведения във вашия град, да се възползвате от специални оферти и да следите водещите събития с участието на вашите любими изпълнители.

По всяко време, където и да се намирате платформата Justbook се грижи за вашите удобства и гарантирано забавление!

А ето и 6-те главни предимства да резервирате с JustBook:

1. Бързо, лесно и удобно резервирайте онлайн масата, която желаете

С JustBook не просто правите резервация в желаното заведение, а избирате желаната маса, която ще бъде най-подходяща за вашата компания и повод! Платформата позволява да видите схема на масите в заведението с актуална информация за свободните и заети маси към момента.

2. Най-актуалните събития на едно място

С JustBook може да следите актуалните събития, които заведенията организират и от които да избирате и резервирате места за вас и вашите приятели! След като посочите желаната дата, се селектират събитията, предвидени за този ден, а резервацията на места става бързо – само с няколко клика!

3. Най-горещите оферти на клик разстояние

С JustBook може да се възползвате от най-горещите оферти и отстъпки при резервация на заведение. Вземете 10, 15 или 20% отстъпка от крайната сметка, като резервирате през JustBook! Това са специални промоции, които JustBook договаря със заведенията като жест към всички свои потребители.

4. Намерете лесно заведение в близост до вас

С мобилното приложение на JustBook откривате бързо най-готините заведения в близост до вас! Ако не сте решили къде да вечеряте или да си избухнете с приятели, то JustBook сверява вашата локация с най-близките ресторанти, барове и клубове!

5. Поръчайте предварително, за да ви чака на масата

Ако графикът ви е пълен, а искате всичко да се случва по план, имате важна бизнес среща или специални гости, то с JustBook може да резервирате вашата маса в заведение, както и да изберете ястия от менюто предварително. Така JustBook ви спестява време от чакане храната да се приготви, а когато пристигнете на място, тя ще бъде сервирана веднага.

6. Платете лесно капаро онлайн

Ако желаете да резервирате вашите места с капаро за специален повод, то може да оставите капаро, като платите онлайн с JustBook! Плащането става бързо през системата, като минималният ваучер (равносилен на капаро), който може да закупите, е в размер от 50 лв.

„Готови ли сте за партито?“

Резервирайте вашите места в заведението-фаворит с уникално лесната и удобна система на Justbook.bg!

Резервирайте сега
JustBook – вашето място за избор на заведения и забавления